torsdag 11. november 2010

Litt julesaker og et gammelt kort.....

Litt julesaker fra meg.Lys som er dekorert med serviett.Jeg har prøvd meg frem med "teskje" metoden og det funket utmerket.Når jeg ryddet i helgen kom jeg over et gammelt kort jeg har laget for en tid tilbake.Det er et slikt "pop up" kort.
Kan ikke huske om jeg har lagt det ut tidligere...tror ikke det i alle fall så her er det....

mandag 8. november 2010

Denne esken var en gang emballasje,nå er den dekorert med papir og stæsj til oppbevaring av kort....
søndag 7. november 2010

Reste kort og nye oppdagelser....

Jeg satt og skulle bestille både det ene og det andre i en nettbutikk i går.Men tok meg i det før jeg sendte bestillingen.Jeg er nødt til å få brukt noe av det jeg alt har på hobby rommet før noe nytt blir innkjøpt,tenkte jeg.Som sagt så gjort.
Så i helgen har jeg laget opp en haug med kort av mye restepapir og stæsj som jeg rett og slett har glemt at jeg hadde....
Jeg rotet litt rundt i hyller og bokser,og det var da utrolig mye rart som var pakket bort til senere brukt.Det ble som en liten julaften oppe på hobbykottet.
Det var også en del halvferdige kort som jeg har stått fast med å bli ferdig med som nå ble gjort ferdig.Og noen juleting ble det også tid til.
Her er et rundt kort som jeg begynte på for en stund siden,men så stoppet det litt opp og jeg kom ikke videre med det.Nå er det endelig ferdig.