torsdag 21. juni 2012

På tide .....

Å snart senke skuldrene. Den siste sommeravslutining var i går kveld. Det har blitt en god del grilling og avslutning i det siste. Men nå roer det seg ned et par hakk. Det er ikke ferie riktig enda. Men for de små har skoleferien startet... Tenker det blir godt både for store og små... Ha en fin sommerdag...

mandag 18. juni 2012

Jeg må ha ommøbleringsdilla :)

Ja jeg har innsett det. Jeg har ommøbleringsdilla:) Det er til min samboers store fortvilese.

For jeg kan plutselig få det for meg at den sofan må flyttes. Og det helst med EN gang. Eller at hyller skal skifte fra den ene siden av rommet til den andre. Eller at mitt gamle hobbykott bare ble alt for lite og at jeg fikk KLAUS av å være der inne.

Men alt det er historie.

Etter å ha ligget litt på sofan i går til lading,etter x antall bursdags kalas. Så fant jeg ut at jeg kunne flytte alle hobbysakene mine på et annet rom. Og det har ikke hvert en lett å få det til altså.

Jeg har hatt plass i stuen i snart et år nå tror jeg. Og det er MYE bråk der inne. Tv som står på,musikk fra alle kanter av huset kommer liksom inn dit. Da det ikke er noen dører som kan stenge det hele ute.

Jeg har grublet litt lenge og hintet frempå en stund til min samboer at det hadde vel hvert fint om du og jeg kan dele kontor sammen???

Til samboern min store fortvilse, for han vil vel egentlig ha plassen sin i fred.

Men jeg synes det er ikke er helt likt fordelt at han skal få boltre seg på så stor plass helt alene.

Herregud han er da bare en mann liksom.

Og i alle fall når han ikke har hjemmekontor lenger.

Ikke sant ???

Så nå sitter jeg her da. Med masse lys fra vinduene,fin fin utsikt. Og god plass.

Og jeg har lovet på tro og ære at jeg ikke skal ha mere inn her nå. Og at det bare skal dekke det ene hjørnet av rommet. Ok han må nok flytte litt på noe av trimsakene sine. Og nei han har ikke like god plass til bare sitt lenger. Men vi må da dele på godene...

Og ikke minst her inne er det en ting som jeg kaller luksus.... En dør :) Så jeg kan stenge meg selv inne å bråket ute. Slik at det går ann å få et lite pusterom fra mas og kjas. Og bare sette seg ned og kose seg.

søndag 17. juni 2012

Travel bursdagshelg.....

Ikke mindre enn tre bursdager har vi hatt på under 24 timer. Så her har det gått i hundre. Koslig har det hvert for store og små... Førstemann ute var minsten, som hadde gutta i klassen på besøk. Så var det vår snuppe som fyller år i juli. Og familiebursdag for store og små.... Her er noen bilder..