torsdag 8. mai 2008

Først må jeg vise dere at det spirer og gror her på kjøkkenet...Det her er blomkål...vi har også gulrøtter,erte blomster,mais mm.
Dette skal jeg snart plante ut, grønnsakshagen er klar....der har jeg og ungene allerede satt poteter,sådd løk,planet jordbær og rabarbra...også rips da selvfølgelig.....
Gleder meg til å se hvordan det vokser og gror.

Nå som det er så herlig vær ute er det fint å ta med hobbysakene ut.

Jeg pleier å ta med noen malesaker ut i solen.

Har en bitteliten koffert med malesaker som jeg har med meg ut. Har et syltetøy glass med lokk til vann. Litt papir,pensler,akvarell blyanter og noen Lumier maling...disse små krukkene med maling som er så fine:O)
Og en mappe stappfull av umaltestempeltrykk.Så sitter jeg og maler stempeltrykk...Da har jeg mange malte stempeltrykk til å lage kort av når høstkveldene kommer .................


Kjøpt meg nytt akvarell skrin for en måneds tid siden.....
Her kan jeg fylle på når det blir tomt.Og jeg kan velge i mange flere herlige farger.....


Akvarell blyantene mine....flittig i bruk....





Denne lille saken er så kjekk å ta med ut, stappfull med blandt annet masse farger som jeg bruker når jeg farger med Sansador og tegnestubb....Det er en kjempeartig teknikk...Og man får virkleig stilig effekt..







Noe nytt som jeg har puslet med i det siste.....
Denne kjøpte jeg på messa i høst, så det er på tide at jeg får gjort den ferdig...Hvert ark har en konvolutt lomme.....Permene har jeg tatt Distress Crakle paint på...Jeg synes den er så herlig å bruke.Så nå har jeg bestillt flere farger...Gleder meg til jeg får pakken i posten:O)



































1 kommentar:

Tonje sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min. Jeg er helt enig.. det er deilig å sitte ute å gjøre hobbyting nå som været er helt knæsj!